Wales Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Wales

Foglaljon komppal a Wales -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Wales komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Wales komppal a 3 komppal közlekedik - Fishguard, Holyhead és Pembroke. Foglalható a komp Wales -tól Írország 3 komp útvonalon - Dublin - Holyhead, Rosslare - Fishguard és Rosslare - Pembroke.

Wales Ferry Companies

A Wales -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 2 kompok - Irish Ferries és Stena Line. Mivel vannak 2 kompjárat-társaságok és 3 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Irish Ferries és Stena Line kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Wales -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

Különleges ajánlatok

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Dublin - Holyhead
(Stena Line)
179 EUR
  • Foglalt: 2020. július 14., kedd
  • Utazás: 2020. augusztus 22., szombat (Egyirányú)
  • Autó + 1
Dublin - Holyhead
(Irish Ferries)
229 EUR
  • Foglalt: 2020. augusztus 11., kedd
  • Utazás: 2020. augusztus 28., péntek (Egyirányú)
  • Autó + 2