Uruguay Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Uruguay -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Uruguay komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Uruguay komppal a 3 komppal közlekedik - Colonia, Montevideo és Punta del Este. Foglalható a komp Uruguay -tól Argentína 3 komp útvonalon - Buenos Aires - Colonia, Buenos Aires - Montevideo és Buenos Aires - Punta del Este.

Uruguay Ferry Companies

A Uruguay -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet Colonia Express. Az Colonia Express összes eredményét összevetjük annak érdekében, hogy a lehető legjobb időt kaphassuk az Ön tervei szerint. Colonia Express verhetetlen szolgáltatás, és úgy érzed, mintha nyaralnod, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Uruguay -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.