Unity Line

Unity Line
Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Unity Line jegyeket. Unity Line kompjáratot üzemeltet Lengyelország és Svédország. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Unity Line számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Unity Line útvonalakat a be- és onnan Swinoujscie és Ystad. Néhány Unity Line útvonal összehasonlítható más kompok társaságainak szolgáltatásaival, ezért ha keres, akkor is látni fog Finnlines, Polferries és Stena Line hogy segítsen neked a legjobb ajánlatot, és a legjobb időben utazz a tervednek megfelelően.

Lásd alább a legfrissebb Unity Line árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

Beszállás 90 perccel az indulás előtt kezdődik. Végleges beszállási idők a következők: Gyalogos utasok - 15 perccel indulás előtt, utasok járművekkel - előtt 30 perccel az indulás előtt. Az utasoknak járművekkel készen kell állniuk arra, hogy 90 perccel az indulás előtt berakodjanak.

Útvonalak:
2
Legrövidebb átkelés:
Swinoujscie - Ystad
7 óra 15 perc
Legnépszerűbb útvonal:
Ystad - Swinoujscie
legolcsóbb:
Ystad - Swinoujscie
128 EUR*
*Ár alapján:
  • Kisbusz + 1
  • Foglalt: 2020. szeptember 22., kedd
  • Utazás: 2020. szeptember 25., péntek

Különleges ajánlatok

Unity Line - Útvonalak

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Ystad - Swinoujscie
(Unity Line)
128 EUR
  • Foglalt: 2020. szeptember 22., kedd
  • Utazás: 2020. szeptember 25., péntek (Egyirányú)
  • Kisbusz + 1