Törökország Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Törökország

  • Kompok Dodekanéz szigetek és Törökország között

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Törökország -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Törökország komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Törökország komppal a 3 komppal közlekedik - Bodrum, Fethiye és Kusadasi. Foglalható a komp Törökország -tól 3 országok / régiók - a Dodekanesi szigetek, az Égei-Égei-szigetekre és Görögország. Vannak 4 komp útvonalak Törökország - Kos - Bodrum, Pythagorio - Kusadasi, Rhodes - Fethiye és Vathy - Kusadasi.

Törökország Ferry Companies

A Törökország -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 2 kompok - Dodecanese Flying Dolphins és Meander Travel. Mivel vannak 2 kompjárat-társaságok és 4 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Dodecanese Flying Dolphins és Meander Travel kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Törökország -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.