Tenerife Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Tenerife

Foglaljon komppal a Tenerife -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Tenerife komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Tenerife komppal a 2 komppal közlekedik - Los Cristianos és Santa Cruz de Tenerife. Foglalható a komp Tenerife -tól 5 országok / régiók - a Kanári-szigetek, Gran Canaria, La Gomera, Lanzarote és Spanyolország. Vannak 11 komp útvonalak Tenerife, beleértve Agaete - Santa Cruz de Tenerife, Arrecife - Santa Cruz de Tenerife, Cadiz - Santa Cruz de Tenerife, Huelva - Santa Cruz de Tenerife és La Palma - Los Cristianos.

Tenerife Ferry Companies

A Tenerife -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 3 kompok - Fred Olsen, Naviera Armas és Trasmediterranea. Mivel vannak 3 kompjárat-társaságok és 11 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Naviera Armas, Fred Olsen és Trasmediterranea kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Tenerife -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

Különleges ajánlatok

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Cadiz - Santa Cruz de Tenerife
(Trasmediterranea)
923 EUR
  • Foglalt: 2020. augusztus 7., péntek
  • Utazás: 2020. augusztus 18., kedd - 2020. augusztus 22., szombat
  • Kisteherautó + 2