Tasmania Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Tasmania -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Tasmania komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Minden Tasmania kompok egy kompkikötőből működnek, Devonport. Foglalható a komp Tasmania -tól Ausztrália a Melbourne - Devonport komp útvonalon.

Tasmania Ferry Companies

A Tasmania -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet Spirit of Tasmania. Az Spirit of Tasmania összes eredményét összevetjük annak érdekében, hogy a lehető legjobb időt kaphassuk az Ön tervei szerint. Spirit of Tasmania verhetetlen szolgáltatás, és úgy érzed, mintha nyaralnod, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Tasmania -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.