Syros Naxos Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

  • 4 átkelés hetente
    2 óra 10 perc
    Kérjen árakat
  • 7 átkelés hetente
    1 óra 45 perc
    Kérjen árakat

A Syros - Naxos egy belföldi útvonal a Cyclades Islands -on, és üzemeltetője Blue Star Ferries.

A legkedvezőbb ár elérése a Syros Naxos komppal

Az AFerry-lel mindig a legjobb árat . Függetlenül attól, hogy melyik oldalt foglalja le, mindig tartalmaz minden különleges ajánlatunkat. És nem kell keresni a kedvezménykódot. Ha rendelkezésünkre áll egy ajánlat, a komp ára tartalmazza a csökkentést vagy az ajánlatot. Nincs szükség további weboldalakra.

Ha nem biztos benne, hogy az Syros a Naxos útvonalra megfelelő az Ön számára, vagy nem tud döntést hozni a kompjárat-társaságok között, mint egy, érdemes lenne olvasni minden rendelkezésre álló véleményt. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy küldjenek el véleményeket Syros a Naxos kompokba. Ne feledje azonban, hogy minél korábban könyvelt, az olcsóbb árak általában. Tehát ne töltsön túl sokáig! A Syros a Naxos egy népszerű út, ezért azt javasoljuk, hogy foglaljon le minél előbb .

Különleges ajánlatok