Skócia Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Skócia

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Skócia -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Skócia komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Skócia komppal a 4 komppal közlekedik - Aberdeen, Cairnryan, Gills Bay és Scrabster. Foglalható a komp Skócia -tól 3 országok / régiók - Észak-Írország, Orkney és Shetland. Vannak 6 komp útvonalak Skócia, beleértve Belfast - Cairnryan, Kirkwall - Aberdeen, Larne - Cairnryan, Lerwick - Aberdeen és St Margarets Hope - Gills Bay.

Skócia Ferry Companies

A Skócia -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 4 kompok - NorthLink, P&O Ferries, Pentland Ferries és Stena Line. Mivel vannak 4 kompjárat-társaságok és 6 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a NorthLink, Pentland Ferries és P&O Ferries kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Skócia -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.