Shetland Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Shetland -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Shetland komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Minden Shetland kompok egy kompkikötőből működnek, Lerwick. Foglalható a komp Shetland -tól 2 országok / régiók - Orkney és Skócia. Vannak 2 komp útvonalak Shetland - Aberdeen - Lerwick és Kirkwall - Lerwick.

Shetland Ferry Companies

A Shetland -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet NorthLink. Az NorthLink összes eredményét összevetjük annak érdekében, hogy a lehető legjobb időt kaphassuk az Ön tervei szerint. NorthLink verhetetlen szolgáltatás, és úgy érzed, mintha nyaralnod, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Shetland -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.