Saronic Ferries

Saronic Ferries
Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Saronic Ferries jegyeket. Saronic Ferries kompjáratot üzemeltet a Saronic-szigetekre. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Saronic Ferries számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Saronic Ferries útvonalakat a be- és onnan Aegina, Agistri és Poros. Néhány Saronic Ferries útvonal összehasonlítható más kompok társaságainak szolgáltatásaival, ezért ha keres, akkor is látni fog ANES Ferries és Hellenic Seaways hogy segítsen neked a legjobb ajánlatot, és a legjobb időben utazz a tervednek megfelelően.

Lásd alább a legfrissebb Saronic Ferries árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

Check-in legalább 30 perccel az indulás előtt a gyalogosan közlekedők számára, és 60 perccel az indulás előtt az összes többi utasnak.

Útvonalak:
Legrövidebb átkelés:

Legnépszerűbb útvonal:

Saronic Ferries - Útvonalak

  Saronic Ferries Kikötők

  a Saronic-szigetekre

  • Poros

   Port Address: Akti Kalomoiras
   18020 Poros, Saronic Islands
   Greece

   Poros Kikötő

  Görögország

  Különleges ajánlatok

  Videó

  Saronic Ferries YouTube Videó