Santorini Thira Heraklion Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

 • 1 átkelések naponta
  1 óra 40 perc
  Kérjen árakat
 • 7 átkelés hetente
  1 óra 45 perc
  Kérjen árakat
 • 7 átkelés hetente
  3 óra 15 perc
  Kérjen árakat
 • 1 átkelés hetente
  5 óra 50 perc
  Kérjen árakat

A Santorini Thira - Heraklion komppal a Cyclades Islands a Crete -ra kapcsolódik, és a 5 kompjárat - Aegeon Pelagos, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines és Sea Jets.

A legkedvezőbb ár elérése a Santorini Thira Heraklion komppal

Az AFerry-lel mindig a legjobb árat . Függetlenül attól, hogy melyik oldalt foglalja le, mindig tartalmaz minden különleges ajánlatunkat. És nem kell keresni a kedvezménykódot. Ha rendelkezésünkre áll egy ajánlat, a komp ára tartalmazza a csökkentést vagy az ajánlatot. Nincs szükség további weboldalakra.

Ha nem biztos benne, hogy az Santorini Thira a Heraklion útvonalra megfelelő az Ön számára, vagy nem tud döntést hozni a kompjárat-társaságok között, mint egy, érdemes lenne olvasni minden rendelkezésre álló véleményt. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy küldjenek el véleményeket Santorini Thira a Heraklion kompokba. Ne feledje azonban, hogy minél korábban könyvelt, az olcsóbb árak általában. Tehát ne töltsön túl sokáig! A Santorini Thira a Heraklion egy népszerű út, ezért azt javasoljuk, hogy foglaljon le minél előbb .