Red Star Ferries

Red Star Ferries
Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Red Star Ferries jegyeket. Red Star Ferries kompjáratot üzemeltet a Jón-szigetekre, Albánia és Olaszország. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Red Star Ferries számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Red Star Ferries útvonalakat a be- és onnan Brindisi, Sami, Saranda, Vlore és Zante. Néhány Red Star Ferries útvonal összehasonlítható más kompok társaságainak szolgáltatásaival, ezért ha keres, akkor is látni fog legfeljebb 12 más cégnél hogy segítsen neked a legjobb ajánlatot, és a legjobb időben utazz a tervednek megfelelően - ez a cégjegyzék tartalmazza Adria Ferries, Adriatica Traghetti, Agoudimos, ANEK Superfast és Blue Star Ferries.

Lásd alább a legfrissebb Red Star Ferries árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

Minden utasnak a beszállási területen kell tartózkodnia három (3) órával az indulás előtt. Azon utasok, akik nem jelennek meg időben az utazásra, nem jogosultak árvisszatérítésre.

Útvonalak:
Legrövidebb átkelés:

Legnépszerűbb útvonal:

Red Star Ferries - Útvonalak

    Különleges ajánlatok

    Videó

    Red Star Ferries YouTube Videó