Oroszország Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Foglaljon komppal a Oroszország -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Oroszország komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Minden Oroszország kompok egy kompkikötőből működnek, Vladivostok. Foglalható a komp Oroszország -tól 2 országok / régiók - Dél-Korea és Japán. Vannak 2 komp útvonalak Oroszország - Donghae - Vladivostok és Sakaiminato - Vladivostok.

Oroszország Ferry Companies

A Oroszország -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet DBS Cruise Ferry. Az DBS Cruise Ferry összes eredményét összevetjük annak érdekében, hogy a lehető legjobb időt kaphassuk az Ön tervei szerint. DBS Cruise Ferry verhetetlen szolgáltatás, és úgy érzed, mintha nyaralnod, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Oroszország -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

Különleges ajánlatok