Orkney Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Orkney

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Orkney -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Orkney komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Orkney komppal a 3 komppal közlekedik - Kirkwall, St Margarets Hope és Stromness. Foglalható a komp Orkney -tól 2 országok / régiók - Shetland és Skócia. Vannak 4 komp útvonalak Orkney - Aberdeen - Kirkwall, Gills Bay - St Margarets Hope, Lerwick - Kirkwall és Scrabster - Stromness.

Orkney Ferry Companies

A Orkney -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 2 kompok - NorthLink és Pentland Ferries. Mivel vannak 2 kompjárat-társaságok és 4 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Pentland Ferries és NorthLink kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Orkney -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.