Oresundbron

Oresundbron
Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Oresundbron jegyeket. Oresundbron kompjáratot üzemeltet Dánia és Svédország. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Oresundbron számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Oresundbron útvonalakat a be- és onnan Copenhagen és Malmo. Néhány Oresundbron útvonal összehasonlítható más kompok társaságainak szolgáltatásaival, ezért ha keres, akkor is látni fog Scandlines Helsingor Helsingborg, Scandlines és Stena Line hogy segítsen neked a legjobb ajánlatot, és a legjobb időben utazz a tervednek megfelelően.

Lásd alább a legfrissebb Oresundbron árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

Amint eléri a díjfizető kaput készítse elő 8 számból álló referenciaszámát. A személyzettel rendelkező sávon mondja el 8 számból álló referenciaszámát az asszisztensnek, a hitelkártyás sávon pedig a billentyűzet segítségével gépelje be ezt a 8 számot.

Útvonalak:
2
Legrövidebb átkelés:
Copenhagen - Malmo
10 perc
Legnépszerűbb útvonal:

Különleges ajánlatok

Oresundbron - Útvonalak