Norvégia Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Norvégia

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Norvégia -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Norvégia komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Norvégia komppal a 7 komppal közlekedik - Bergen, Kristiansand, Langesund, Larvik, Oslo, Sandefjord és Stavanger. Foglalható a komp Norvégia -tól 3 országok / régiók - Dánia, Németország és Svédország. Vannak 9 komp útvonalak Norvégia, beleértve Copenhagen - Oslo, Frederikshavn - Oslo, Hirtshals - Bergen, Hirtshals - Kristiansand és Hirtshals - Langesund.

Norvégia Ferry Companies

A Norvégia -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 4 kompok - Color Line, DFDS, Fjord Line és Stena Line. Mivel vannak 4 kompjárat-társaságok és 9 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Fjord Line, Color Line és Stena Line kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Norvégia -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.