Mykonos Tinos Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

 • 1 átkelések naponta
  35 perc
  Kérjen árakat
 • 7 átkelés hetente
  30 perc
  Kérjen árakat
 • 1 átkelések naponta
  30 perc
  Kérjen árakat

A Mykonos - Tinos egy belföldi útvonal a Cyclades Islands -on, és üzemeltetője 4 kompjárat - Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries, Golden Star Ferries és Sea Jets.

A legkedvezőbb ár elérése a Mykonos Tinos komppal

Az AFerry-lel mindig a legjobb árat . Függetlenül attól, hogy melyik oldalt foglalja le, mindig tartalmaz minden különleges ajánlatunkat. És nem kell keresni a kedvezménykódot. Ha rendelkezésünkre áll egy ajánlat, a komp ára tartalmazza a csökkentést vagy az ajánlatot. Nincs szükség további weboldalakra.

Ha nem biztos benne, hogy az Mykonos a Tinos útvonalra megfelelő az Ön számára, vagy nem tud döntést hozni a kompjárat-társaságok között, mint egy, érdemes lenne olvasni minden rendelkezésre álló véleményt. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy küldjenek el véleményeket Mykonos a Tinos kompokba. Ne feledje azonban, hogy minél korábban könyvelt, az olcsóbb árak általában. Tehát ne töltsön túl sokáig! A Mykonos a Tinos egy népszerű út, ezért azt javasoljuk, hogy foglaljon le minél előbb .

Olcsó Mykonos - Tinos árak

A következő 7 napra

Ezen a héten egy autóval utazik.

Különleges ajánlatok