Meander Travel

Meander Travel
Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Meander Travel jegyeket. Meander Travel kompjáratot üzemeltet az Égei-Égei-szigetekre, Görögország és Törökország. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Meander Travel számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Meander Travel útvonalakat a be- és onnan Kusadasi, Pythagorio és Vathy.

Lásd alább a legfrissebb Meander Travel árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

Check-in legalább 30 perccel az indulás előtt a gyalogosan közlekedők számára, és 60 perccel az indulás előtt az összes többi utasnak.

Útvonalak:
Legrövidebb átkelés:

Legnépszerűbb útvonal:

Különleges ajánlatok

Meander Travel - Útvonalak