Marokkó Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Marokkó

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Marokkó -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Marokkó komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Marokkó komppal a 4 komppal közlekedik - Al Hoceima, Nador, Tanger Med és Tanger Ville. Foglalható a komp Marokkó -tól 3 országok / régiók - Franciaország, Olaszország és Spanyolország. Vannak 12 komp útvonalak Marokkó, beleértve Algeciras - Tanger Med, Almeria - Nador, Barcelona - Nador, Barcelona - Tanger Med és Genoa - Tanger Med.

Marokkó Ferry Companies

A Marokkó -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 8 kompok - AML, Balearia, FRS, Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, Inter Shipping, Naviera Armas és Trasmediterranea. Mivel vannak 8 kompjárat-társaságok és 12 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Balearia, Grandi Navi Veloci és Trasmediterranea kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Marokkó -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Sète - Nador
(Grandi Navi Veloci)
311 EUR
  • Foglalt: 2020. szeptember 21., hétfő
  • Utazás: 2020. október 9., péntek (Egyirányú)
  • Autó + 1
Sète - Tanger Med
(Grandi Navi Veloci)
192 EUR
  • Foglalt: 2020. szeptember 22., kedd
  • Utazás: 2020. október 13., kedd (Egyirányú)
  • Autó + 1