Manche Iles Express

  • Manche Iles Express
    Manche Iles Express

Összehasonlítása és könyvelése Manche Iles Express jegyekkel a Granville, Guernsey, Carteret -en és még tovább az AFerry-nél!

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Manche Iles Express jegyeket. Manche Iles Express kompjáratot üzemeltet a Csatorna-szigetek és Franciaország. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Manche Iles Express számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Manche Iles Express útvonalakat a be- és onnan Alderney, Carteret, Dielette, Granville, Guernsey, Jersey St Helier és Sark. Néhány Manche Iles Express útvonal összehasonlítható más kompok társaságainak szolgáltatásaival, ezért ha keres, akkor is látni fog Condor Ferries hogy segítsen neked a legjobb ajánlatot, és a legjobb időben utazz a tervednek megfelelően.

Lásd alább a legfrissebb Manche Iles Express árakat és a kompokat.

Iratkozzon fel ajánlatokért

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy ne hagyja ki az akciókat!

Utasfelvétel információk

Beszálláshoz legalább 1 órával az indulás előtt be kell jelentkeznie az utasoknak. Minden utastól, köztük a jeggyel rendelkező utasoktól is, ha kevesebb, mint 30 perccel az indulás előtt érkezik, megtagadható a beszállás, és nem igényelhet visszatérítést a MANCHE ILES EXPRESS-szel szemben. Minden utasnak rendelkeznie kell egy jeggyel felszállás előtt. A jegyeket meg kell őrizni az utazás idejére és érkezésre & az indulási eljárásokra.

Manche Iles Express Kikötők

Videó

Manche Iles Express YouTube Videó