Manche Iles Express

Manche Iles Express
Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Manche Iles Express jegyeket. Manche Iles Express kompjáratot üzemeltet a Csatorna-szigetek és Franciaország. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Manche Iles Express számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Manche Iles Express útvonalakat a be- és onnan Alderney, Carteret, Dielette, Granville, Guernsey, Jersey St Helier és Sark. Néhány Manche Iles Express útvonal összehasonlítható más kompok társaságainak szolgáltatásaival, ezért ha keres, akkor is látni fog Condor Ferries hogy segítsen neked a legjobb ajánlatot, és a legjobb időben utazz a tervednek megfelelően.

Lásd alább a legfrissebb Manche Iles Express árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

Az utasoknak indulás előtt legalább egy órával be kell jelentkezniük a beszállásra. Bármely utas számára, ideértve a jegyet foglaló utasokat is, amely kevesebb mint 30 perccel az indulás előtt érkezik a belépésre, megtagadhatják a beszállást, és a MANCHE ILES EXPRESS ellen nem folyósíthatják. Azok az utasok, akiknél a késői érkezés miatt megtagadják a beszállást, továbbra is felelősek a viteldíjért. Foglaláskor második megerősítést kap, amely tartalmazza a Manche Iles Express hivatkozási számát. Kérjük, vegye ezt magával az indulási és érkezési eljárásokhoz, mivel a Manche Iles Express hivatkozás nélkül nem utazhat.

Útvonalak:
Legrövidebb átkelés:

Legnépszerűbb útvonal:

Manche Iles Express - Útvonalak

    Különleges ajánlatok

    Videó

    Manche Iles Express YouTube Videó