Málta Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Málta

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Málta -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Málta komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Minden Málta kompok egy kompkikötőből működnek, Valletta. Foglalható a komp Málta -tól 2 országok / régiók - Olaszország és Szicília. Vannak 3 komp útvonalak Málta - Catania - Valletta, Pozzallo - Valletta és Salerno - Valletta.

Málta Ferry Companies

A Málta -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 3 kompok - Grimaldi Lines, Tirrenia di Navigazione és Virtu Ferries. Mivel vannak 3 kompjárat-társaságok és 3 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Tirrenia di Navigazione, Grimaldi Lines és Virtu Ferries kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Málta -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.