Levante Ferries

Levante Ferries
Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Levante Ferries jegyeket. Levante Ferries kompjáratot üzemeltet a Jón-szigetekre és Görögország. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Levante Ferries számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Levante Ferries útvonalakat a be- és onnan Killini és Zante. Néhány Levante Ferries útvonal összehasonlítható más kompok társaságainak szolgáltatásaival, ezért ha keres, akkor is látni fog Kefalonian Lines hogy segítsen neked a legjobb ajánlatot, és a legjobb időben utazz a tervednek megfelelően.

Lásd alább a legfrissebb Levante Ferries árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

Check-in legalább 30 perccel az indulás előtt a gyalogosan közlekedők számára, és 60 perccel az indulás előtt az összes többi utasnak.

Útvonalak:
4
Legrövidebb átkelés:
Killini - Zante
1 óra 15 perc
Legnépszerűbb útvonal:

Különleges ajánlatok

Levante Ferries - Útvonalak