Lettország Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Lettország

 • Kompok Finnország és Lettország között

  • Helsinki - Riga
   3 átkelés hetente
   Kérjen árakat
 • Kompok Németország és Lettország között

 • Kompok Svédország és Lettország között

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Lettország -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Lettország komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Lettország komppal a 3 komppal közlekedik - Liepaja, Riga és Ventspils. Foglalható a komp Lettország -tól 2 országok / régiók - Németország és Svédország. Vannak 3 komp útvonalak Lettország - Nynashamn - Ventspils, Stockholm - Riga és Travemunde - Liepaja.

Lettország Ferry Companies

A Lettország -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 2 kompok - Stena Line és Tallink Silja. Mivel vannak 2 kompjárat-társaságok és 3 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Tallink Silja és Stena Line kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Lettország -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Nynashamn - Ventspils
(Stena Line)
103 EUR
 • Foglalt: 2020. szeptember 14., hétfő
 • Utazás: 2020. október 5., hétfő (Egyirányú)
 • Autó + 1