Lanzarote Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Lanzarote

Foglaljon komppal a Lanzarote -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Lanzarote komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Lanzarote komppal a 3 komppal közlekedik - Arrecife, Orzola és Playa Blanca. Foglalható a komp Lanzarote -tól 3 országok / régiók - a Kanári-szigetek, Spanyolország és Tenerife. Vannak 7 komp útvonalak Lanzarote, beleértve Cadiz - Arrecife, Corralejo - Playa Blanca, Huelva - Arrecife, La Graciosa - Orzola és La Palma - Arrecife.

Lanzarote Ferry Companies

A Lanzarote -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 4 kompok - Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero, Naviera Armas és Trasmediterranea. Mivel vannak 4 kompjárat-társaságok és 7 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Fred Olsen, Lineas Maritimas Romero és Naviera Armas kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Lanzarote -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

Különleges ajánlatok

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Cadiz - Arrecife
(Trasmediterranea)
1 019 EUR
  • Foglalt: 2020. július 16., csütörtök
  • Utazás: 2020. október 13., kedd (Egyirányú)
  • Lakókocsi + 2