Kréta Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Kréta

Foglaljon komppal a Kréta -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Kréta komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Kréta komppal a 3 komppal közlekedik - Chania, Heraklion és Rethymnon. Foglalható a komp Kréta -tól 2 országok / régiók - a Kükládok és Görögország. Vannak 10 komp útvonalak Kréta, beleértve Ios - Heraklion, Milos - Heraklion, Mykonos - Heraklion, Naxos - Heraklion és Paros - Heraklion.

Kréta Ferry Companies

A Kréta -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 6 kompok - Aegeon Pelagos, ANEK Superfast, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines és Sea Jets. Mivel vannak 6 kompjárat-társaságok és 10 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a ANEK Superfast, Minoan Lines és Hellenic Seaways kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Kréta -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

Különleges ajánlatok

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Piraeus - Heraklion
(ANEK Superfast)
208 EUR
  • Foglalt: 2020. július 31., péntek
  • Utazás: 2020. augusztus 11., kedd - 2020. augusztus 17., hétfő
  • Autó + 2