Kína Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Kína

 • Belföldi útvonalak a Kína-ban

  • 11 átkelések naponta
   Kérjen árakat
  • Macau - Kowloon
   14 átkelések naponta
   Kérjen árakat

Foglaljon Kína kompokat AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Kína komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Kína komppal a 2 komppal közlekedik - Hong Kong és Macau. A (z) 3 kompjárat Kína alatt található - Hong Kong - Macau, Kowloon - Macau és Macau - Hong Kong.

Kína Ferry Companies

A Kína területén közlekedő kompokat a következő ország működtet Turbojet Hong Kong. Az Turbojet Hong Kong összes eredményét összevetjük annak érdekében, hogy a lehető legjobb időt kaphassuk az Ön tervei szerint. Turbojet Hong Kong verhetetlen szolgáltatás, és úgy érzed, mintha nyaralnod, amikor belépsz a fedélzetre. Az Kína utazása könnyű és problémamentes lesz. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

Különleges ajánlatok