Ios Santorini Thira Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

 • 2 átkelések naponta
  30 perc
  Kérjen árakat
 • 1 átkelés hetente
  45 perc
  Kérjen árakat
 • 1 átkelések naponta
  50 perc
  Kérjen árakat
 • 1 átkelések naponta
  55 perc
  Kérjen árakat
 • 3 átkelés hetente
  1 óra 20 perc
  Kérjen árakat

A Ios - Santorini Thira egy belföldi útvonal a Cyclades Islands -on, és üzemeltetője 6 kompjárat - Blue Star Ferries, Golden Star Ferries, Hellenic Seaways, Minoan Lines, Sea Jets és Zante Ferries.

A legkedvezőbb ár elérése a Ios Santorini Thira komppal

Az AFerry-lel mindig a legjobb árat . Függetlenül attól, hogy melyik oldalt foglalja le, mindig tartalmaz minden különleges ajánlatunkat. És nem kell keresni a kedvezménykódot. Ha rendelkezésünkre áll egy ajánlat, a komp ára tartalmazza a csökkentést vagy az ajánlatot. Nincs szükség további weboldalakra.

Ha nem biztos benne, hogy az Ios a Santorini Thira útvonalra megfelelő az Ön számára, vagy nem tud döntést hozni a kompjárat-társaságok között, mint egy, érdemes lenne olvasni minden rendelkezésre álló véleményt. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy küldjenek el véleményeket Ios a Santorini Thira kompokba. Ne feledje azonban, hogy minél korábban könyvelt, az olcsóbb árak általában. Tehát ne töltsön túl sokáig! A Ios a Santorini Thira egy népszerű út, ezért azt javasoljuk, hogy foglaljon le minél előbb .

Olcsó Ios - Santorini Thira árak

A következő 7 napra

Ezen a héten egy autóval utazik.

Alternatív Útvonalak