Hollandia Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Hollandia

Foglaljon komppal a Hollandia -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Hollandia komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Hollandia komppal a 3 komppal közlekedik - Amsterdam IJmuiden, Hook of Holland és Rotterdam Europoort. Foglalható a komp Hollandia -tól Anglia 3 komp útvonalon - Harwich - Hook of Holland, Hull - Rotterdam Europoort és Newcastle - Amsterdam IJmuiden.

Hollandia Ferry Companies

A Hollandia -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 3 kompok - DFDS, P&O Ferries és Stena Line. Mivel vannak 3 kompjárat-társaságok és 3 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Stena Line, DFDS és P&O Ferries kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Hollandia -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

Különleges ajánlatok

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Harwich - Hook of Holland
(Stena Line)
107 EUR
  • Foglalt: 2020. április 27., hétfő
  • Utazás: 2020. május 24., vasárnap (Egyirányú)
  • Autó + 2
Newcastle - Amsterdam IJmuiden
(DFDS Seaways)
160 EUR
  • Foglalt: 2020. április 28., kedd
  • Utazás: 2020. szeptember 6., vasárnap (Egyirányú)
  • Autó + 2