Fülöp-szigetek Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Különleges ajánlatok

Foglaljon Fülöp-szigetek kompokat AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Fülöp-szigetek komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Fülöp-szigetek komppal a 4 komppal közlekedik - Bacolod City, Cagayan De Oro, Cebu City és Manila. A (z) 5 kompjárat Fülöp-szigetek alatt található - Cagayan De Oro - Cebu City, Cebu City - Cagayan De Oro, Cebu City - Manila, Manila - Bacolod City és Manila - Cebu City.

Fülöp-szigetek Ferry Companies

A Fülöp-szigetek területén közlekedő kompokat a következő ország működtet 2GO Travel. Az 2GO Travel összes eredményét összevetjük annak érdekében, hogy a lehető legjobb időt kaphassuk az Ön tervei szerint. 2GO Travel verhetetlen szolgáltatás, és úgy érzed, mintha nyaralnod, amikor belépsz a fedélzetre. Az Fülöp-szigetek utazása könnyű és problémamentes lesz. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.