FRS Caribbean

FRS Caribbean
Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a FRS Caribbean jegyeket. FRS Caribbean kompjáratot üzemeltet a Bahamák. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az FRS Caribbean számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a FRS Caribbean útvonalakat a be- és onnan Bimini és Freeport.

Lásd alább a legfrissebb FRS Caribbean árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

Check-in a terminálon kezdi 02:15 órával az indulás előtt időben, és a végén 30 perc az indulás előtt. Javasoljuk, hogy várjon legalább 1 órát résekbe kormányzati hatóságok érkezéskor / visszatérés.

Útvonalak:
Legrövidebb átkelés:

Legnépszerűbb útvonal:

Különleges ajánlatok

FRS Caribbean - Útvonalak