Fjord Line

Fjord Line
Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Fjord Line jegyeket. Fjord Line kompjáratot üzemeltet Dánia, Norvégia és Svédország. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Fjord Line számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Fjord Line útvonalakat a be- és onnan Bergen, Hirtshals, Kristiansand, Langesund, Sandefjord, Stavanger és Stromstad. Néhány Fjord Line útvonal összehasonlítható más kompok társaságainak szolgáltatásaival, ezért ha keres, akkor is látni fog Color Line és Stena Line hogy segítsen neked a legjobb ajánlatot, és a legjobb időben utazz a tervednek megfelelően.

Lásd alább a legfrissebb Fjord Line árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

Bergen/Stavanger/Langesund - Hirtshals: A Bergen-ből vagy Stavanger-ből induló utasoknak legalább 60 perccel az indulás előtt az utasfelvételnél kell lenniük. A Hitshals-ból induló utasoknak legalább 90 perccel az indulás előtt az utasfelvételnél kell lenniük. Az utasfelvétel 20 perccel az indulás előtt bezár. Kristiansand - Hirtshals : Az utasoknak legalább 60 perccel az indulás előtt jelentkezniük kell az utasfelvételnél. Az utasfelvétel 20 perccel az indulás előtt bezár. A Fjord Line fenntartja a jogot arra, hogy elutasítsa azokat az utasokat, akik a megadott időpont után érkeznek egy utasfelvételi ponthoz. A Fjord Line nem téríti vissza azon utasok jegyeit, akik nem a megadott utasfelvételi időben érkezek.

Útvonalak:
10
Legrövidebb átkelés:
Hirtshals - Kristiansand
2 óra 15 perc
Legnépszerűbb útvonal:
Bergen - Hirtshals
legolcsóbb:
Bergen - Hirtshals
129 EUR*
*Ár alapján:
  • Gyalogos utas x 2
  • Foglalt: 2020. szeptember 27., vasárnap
  • Utazás: 2020. december 20., vasárnap

Különleges ajánlatok

Fjord Line - Útvonalak

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Bergen - Hirtshals
(Fjord Line)
129 EUR
  • Foglalt: 2020. szeptember 27., vasárnap
  • Utazás: 2020. december 20., vasárnap (Egyirányú)
  • 2 Felnőttek (Gyalogos utas)