Észak-Írország Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Észak-Írország

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Észak-Írország -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Észak-Írország komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Észak-Írország komppal a 2 komppal közlekedik - Belfast és Larne. Foglalható a komp Észak-Írország -tól 3 országok / régiók - Anglia, az Isle of Man és Skócia. Vannak 4 komp útvonalak Észak-Írország - Cairnryan - Belfast, Cairnryan - Larne, Douglas - Belfast és Liverpool Birkenhead - Belfast.

Észak-Írország Ferry Companies

A Észak-Írország -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 3 kompok - Isle of Man Steam Packet, P&O Ferries és Stena Line. Mivel vannak 3 kompjárat-társaságok és 4 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Isle of Man Steam Packet, Stena Line és P&O Ferries kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Észak-Írország -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Cairnryan - Belfast
(Stena Line)
28 EUR
  • Foglalt: 2020. szeptember 18., péntek
  • Utazás: 2020. október 15., csütörtök (Egyirányú)
  • 1 Felnőttek (Gyalogos utas)