Elba Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Elba

Foglaljon komppal Elba, vagy akár körül Elba, az AFerry. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Elba komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Elba komppal a 3 komppal közlekedik - Cavo, Portoferraio és Rio Marina. Foglalható a komp Elba -tól 2 országok / régiók - Korzika és Olaszország. Vannak 4 komp útvonalak Elba - Bastia - Portoferraio, Piombino - Cavo, Piombino - Portoferraio és Piombino - Rio Marina. Van egy belföldi útvonal a Elba összekötő Cavo és Portoferraio -on belül.

Elba Ferry Companies

A (z) Elba -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 3 kompok - Corsica-Sardinia Ferries, Moby Lines és Toremar. Mivel vannak 3 kompjárat-társaságok és 5 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Toremar, Moby Lines és Corsica-Sardinia Ferries kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás, vagy az Elba könnyű és problémamentes lesz. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

Különleges ajánlatok

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Piombino - Portoferraio
(Toremar)
174 EUR
  • Foglalt: 2020. július 19., vasárnap
  • Utazás: 2020. szeptember 1., kedd (Egyirányú)
  • Autó + 3