Corfu Brindisi Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

 • 3 átkelés hetente
  8 óra
  Kérjen árakat
 • 4 átkelés hetente
  7 óra 15 perc
  Kérjen árakat

Alternatív Útvonalak

 • 1 átkelések naponta
  10 óra
  Kérjen árakat

A Corfu - Brindisi komppal a Ionian Islands a Olaszország -ra kapcsolódik, és a 2 kompjárat - European Seaways és Grimaldi Lines.

A legkedvezőbb ár elérése a Corfu Brindisi komppal

Az AFerry-lel mindig a legjobb árat . Függetlenül attól, hogy melyik oldalt foglalja le, mindig tartalmaz minden különleges ajánlatunkat. És nem kell keresni a kedvezménykódot. Ha rendelkezésünkre áll egy ajánlat, a komp ára tartalmazza a csökkentést vagy az ajánlatot. Nincs szükség további weboldalakra.

Ha nem biztos benne, hogy az Corfu a Brindisi útvonalra megfelelő az Ön számára, vagy nem tud döntést hozni a kompjárat-társaságok között, mint egy, érdemes lenne olvasni minden rendelkezésre álló véleményt. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy küldjenek el véleményeket Corfu a Brindisi kompokba. Ne feledje azonban, hogy minél korábban könyvelt, az olcsóbb árak általában. Tehát ne töltsön túl sokáig! A Corfu a Brindisi egy népszerű út, ezért azt javasoljuk, hogy foglaljon le minél előbb .

Különleges ajánlatok