Caronte & Tourist

Caronte & Tourist
Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Caronte & Tourist jegyeket. Caronte & Tourist kompjáratot üzemeltet Olaszország és Szicília. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Caronte & Tourist számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Caronte & Tourist útvonalakat a be- és onnan Messina, Salerno és Villa San Giovanni. Néhány Caronte & Tourist útvonal összehasonlítható más kompok társaságainak szolgáltatásaival, ezért ha keres, akkor is látni fog Grandi Navi Veloci, Grimaldi Lines, SNAV, Tirrenia di Navigazione és TTT Lines hogy segítsen neked a legjobb ajánlatot, és a legjobb időben utazz a tervednek megfelelően.

Lásd alább a legfrissebb Caronte & Tourist árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

A járművel utazóknak az utasfelvételnél 2 órával az indulás előtt, míg a gyalogos utazóknak 1 órával az indulás előtt meg kell jelenniük

Útvonalak:
2
Legrövidebb átkelés:
Messina - Salerno
9 óra
Legnépszerűbb útvonal:

Különleges ajánlatok

Caronte & Tourist - Útvonalak