Calais Folkestone Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

  • 43 átkelések naponta
    35 perc
    Kérjen árakat

Alternatív Útvonalak

A Calais - Folkestone komppal a Franciaország a England -ra kapcsolódik, és a EuroTunnel.

A legkedvezőbb ár elérése a Calais Folkestone komppal

Az AFerry-lel mindig a legjobb árat . Függetlenül attól, hogy melyik oldalt foglalja le, mindig tartalmaz minden különleges ajánlatunkat. És nem kell keresni a kedvezménykódot. Ha rendelkezésünkre áll egy ajánlat, a komp ára tartalmazza a csökkentést vagy az ajánlatot. Nincs szükség további weboldalakra.

Ha nem biztos benne, hogy az Calais a Folkestone útvonalra megfelelő az Ön számára, vagy nem tud döntést hozni a kompjárat-társaságok között, mint egy, érdemes lenne olvasni minden rendelkezésre álló véleményt. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy küldjenek el véleményeket Calais a Folkestone kompokba. Ne feledje azonban, hogy minél korábban könyvelt, az olcsóbb árak általában. Tehát ne töltsön túl sokáig! A Calais a Folkestone egy népszerű út, ezért azt javasoljuk, hogy foglaljon le minél előbb .

Olcsó Calais - Folkestone árak

A következő 7 napra

Ezen a héten egy autóval utazik.

Különleges ajánlatok