Bornholm Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Bornholm -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Bornholm komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Minden Bornholm kompok egy kompkikötőből működnek, Ronne. Foglalható a komp Bornholm -tól Lengyelország a Swinoujscie - Ronne komp útvonalon.

Bornholm Ferry Companies

A Bornholm -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 2 kompok - Polferries és TT-Line. Mivel vannak 2 kompjárat-társaságok és 1 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Polferries és TT-Line kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Bornholm -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.