Bluebridge

Bluebridge
Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Bluebridge jegyeket. Bluebridge kompjáratot üzemeltet Új Zéland. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Bluebridge számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Bluebridge útvonalakat a be- és onnan Picton és Wellington. Néhány Bluebridge útvonal összehasonlítható más kompok társaságainak szolgáltatásaival, ezért ha keres, akkor is látni fog Interislander hogy segítsen neked a legjobb ajánlatot, és a legjobb időben utazz a tervednek megfelelően.

Lásd alább a legfrissebb Bluebridge árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

A járművel utazóknak az utasfelvételnél 1 órával az indulás előtt meg kell jelenni, míg a gyalogos utazóknak 45 perccel az indulás előtt.

Útvonalak:
2
Legrövidebb átkelés:
Picton - Wellington
3 óra 30 perc
Legnépszerűbb útvonal:

Különleges ajánlatok

Bluebridge - Útvonalak