az Isle of Wight Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok az Isle of Wight

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a az Isle of Wight -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a az Isle of Wight komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. az Isle of Wight komppal a 4 komppal közlekedik - East Cowes, Fishbourne, Ryde és Yarmouth. Foglalható a komp az Isle of Wight -tól Anglia 5 komp útvonalon - Lymington - Yarmouth, Portsmouth - Fishbourne, Portsmouth - Ryde, Southampton - East Cowes és Southsea - Ryde.

az Isle of Wight Ferry Companies

A az Isle of Wight -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 3 kompok - HoverTravel, Red Funnel és Wightlink. Mivel vannak 3 kompjárat-társaságok és 5 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Red Funnel, Wightlink és HoverTravel kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a az Isle of Wight -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Portsmouth - Fishbourne
(Wightlink)
92 EUR
  • Foglalt: 2020. szeptember 15., kedd
  • Utazás: 2020. szeptember 26., szombat - 2020. szeptember 27., vasárnap
  • Autó + 4