az Isle of Man Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok az Isle of Man

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a az Isle of Man -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a az Isle of Man komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Minden az Isle of Man kompok egy kompkikötőből működnek, Douglas. Foglalható a komp az Isle of Man -tól 3 országok / régiók - Anglia, Észak-Írország és Írország. Vannak 5 komp útvonalak az Isle of Man - Belfast - Douglas, Dublin - Douglas, Heysham - Douglas, Liverpool - Douglas és Liverpool Birkenhead - Douglas.

az Isle of Man Ferry Companies

A az Isle of Man -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet Isle of Man Steam Packet. Az Isle of Man Steam Packet összes eredményét összevetjük annak érdekében, hogy a lehető legjobb időt kaphassuk az Ön tervei szerint. Isle of Man Steam Packet verhetetlen szolgáltatás, és úgy érzed, mintha nyaralnod, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a az Isle of Man -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.