Ausztrália Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal Ausztrália, vagy akár körül Ausztrália, az AFerry. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Ausztrália komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Ausztrália komppal a 2 komppal közlekedik - Kangaroo Island és Melbourne. Foglalható a komp Ausztrália -tól Tasmania a Devonport - Melbourne komp útvonalon. Van egy belföldi útvonal a Ausztrália összekötő Cape Jervis és Kangaroo Island -on belül.

Ausztrália Ferry Companies

A (z) Ausztrália -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 2 kompok - Sealink és Spirit of Tasmania. Mivel vannak 2 kompjárat-társaságok és 2 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Spirit of Tasmania és Sealink kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás, vagy az Ausztrália könnyű és problémamentes lesz. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.