Andros Tinos Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

 • 1 átkelés hetente
  2 óra
  Kérjen árakat
 • 1 átkelések naponta
  1 óra 35 perc
  Kérjen árakat
 • 2 átkelések naponta
  1 óra 30 perc
  Kérjen árakat
 • 2 átkelések naponta
  1 óra 15 perc
  Kérjen árakat

A Andros - Tinos egy belföldi útvonal a Cyclades Islands -on, és üzemeltetője 2 kompjárat - Cyclades Fast Ferries és Golden Star Ferries.

A legkedvezőbb ár elérése a Andros Tinos komppal

Az AFerry-lel mindig a legjobb árat . Függetlenül attól, hogy melyik oldalt foglalja le, mindig tartalmaz minden különleges ajánlatunkat. És nem kell keresni a kedvezménykódot. Ha rendelkezésünkre áll egy ajánlat, a komp ára tartalmazza a csökkentést vagy az ajánlatot. Nincs szükség további weboldalakra.

Ha nem biztos benne, hogy az Andros a Tinos útvonalra megfelelő az Ön számára, vagy nem tud döntést hozni a kompjárat-társaságok között, mint egy, érdemes lenne olvasni minden rendelkezésre álló véleményt. Arra kérjük ügyfeleinket, hogy küldjenek el véleményeket Andros a Tinos kompokba. Ne feledje azonban, hogy minél korábban könyvelt, az olcsóbb árak általában. Tehát ne töltsön túl sokáig! A Andros a Tinos egy népszerű út, ezért azt javasoljuk, hogy foglaljon le minél előbb .

Különleges ajánlatok