Albánia Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Albánia

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Albánia -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Albánia komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Albánia komppal a 3 komppal közlekedik - Durres, Saranda és Vlore. Foglalható a komp Albánia -tól Olaszország 5 komp útvonalon - Ancona - Durres, Bari - Durres, Brindisi - Saranda, Brindisi - Vlore és Trieste - Durres.

Albánia Ferry Companies

A Albánia -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 4 kompok - Adria Ferries, Grandi Navi Veloci, Red Star Ferries és Ventouris Ferries. Mivel vannak 4 kompjárat-társaságok és 5 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Adria Ferries, Grandi Navi Veloci és Ventouris Ferries kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Albánia -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.