Aland Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok Aland

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Aland -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a Aland komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. Aland komppal a 2 komppal közlekedik - Langnas és Mariehamn. Foglalható a komp Aland -tól 3 országok / régiók - Észtország, Finnország és Svédország. Vannak 8 komp útvonalak Aland, beleértve Helsinki - Mariehamn, Kapellskar - Mariehamn, Naantali - Langnas, Stockholm - Langnas és Stockholm - Mariehamn.

Aland Ferry Companies

A Aland -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 3 kompok - Finnlines, Tallink Silja és Viking Line. Mivel vannak 3 kompjárat-társaságok és 8 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Viking Line, Tallink Silja és Finnlines kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a Aland -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.