Aegean Speed Lines

Aegean Speed Lines
Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Az AFerry segítségével gyorsan és egyszerűen összehasonlíthatja és lefoglalhatja a Aegean Speed Lines jegyeket. Aegean Speed Lines kompjáratot üzemeltet a Kükládok és Görögország. A cég magas szintű szolgáltatásokat és modern, kényelmes hajók flottáját ismeri. Az AFerry mindig jó ajánlatokat kínál az Aegean Speed Lines számára, és lehetővé teszi számodra az árak, az idő és az útvonal összehasonlítását, hogy segítsen megtalálni az Ön számára a legjobb vitorlázást. Használja az AFerry-t, hogy gyorsan összehasonlítsa a Aegean Speed Lines útvonalakat a be- és onnan Kimolos, Milos, Piraeus, Serifos és Sifnos. Néhány Aegean Speed Lines útvonal összehasonlítható más kompok társaságainak szolgáltatásaival, ezért ha keres, akkor is látni fog legfeljebb 9 más cégnél hogy segítsen neked a legjobb ajánlatot, és a legjobb időben utazz a tervednek megfelelően - ez a cégjegyzék tartalmazza Aegeon Pelagos, Agoudimos, Blue Star Ferries, Cyclades Fast Ferries és Golden Star Ferries.

Lásd alább a legfrissebb Aegean Speed Lines árakat és a kompokat.

Áttekintés

Utasfelvétel információk

Az utasok hajóra egy (1) órával az indulás előtt szállhatnak fel. Ha az utasok lekésik az indulást, a jegy árát nem térítjük vissza.

Útvonalak:
12
Legrövidebb átkelés:
Serifos - Sifnos
30 perc
Legnépszerűbb útvonal:
Milos - Piraeus
legolcsóbb:
Milos - Piraeus
360 EUR*
*Ár alapján:
  • Autó + 2
  • Foglalt: 2020. július 26., vasárnap
  • Utazás: 2020. augusztus 12., szerda

Aegean Speed Lines - Útvonalak

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Milos - Piraeus
(Aegean Speed Lines )
360 EUR
  • Foglalt: 2020. július 26., vasárnap
  • Utazás: 2020. augusztus 12., szerda (Egyirányú)
  • Autó + 2

Különleges ajánlatok