a Sporades-szigetek Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok a Sporades-szigetek

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Sporades-szigetek, vagy akár körül a Sporades-szigetek, az AFerry. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a a Sporades-szigetek komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. a Sporades-szigetek komppal a 4 komppal közlekedik - Alonissos, Glossa, Skiathos és Skopelos. Foglalható a komp a Sporades-szigetek -tól Görögország 7 komp útvonalon - Agios Konstantinos - Skiathos, Agios Konstantinos - Skopelos, Mantoudi - Alonissos, Volos - Alonissos, Volos - Glossa, Volos - Skiathos és Volos - Skopelos. Vannak 8 komp útvonalak is a Sporades-szigetek alatt, beleértve Alonissos - Skiathos, Alonissos - Skopelos, Glossa - Skiathos, Skiathos - Alonissos és Skiathos - Glossa.

a Sporades-szigetek Ferry Companies

A (z) a Sporades-szigetek -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 2 kompok - ANES Ferries és Hellenic Seaways. Mivel vannak 2 kompjárat-társaságok és 15 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a ANES Ferries és Hellenic Seaways kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás, vagy az a Sporades-szigetek könnyű és problémamentes lesz. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.