a Saronic-szigetekre Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok a Saronic-szigetekre

  • Kompok Görögország és a Saronic-szigetekre között

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Saronic-szigetekre, vagy akár körül a Saronic-szigetekre, az AFerry. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a a Saronic-szigetekre komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. a Saronic-szigetekre komppal a 5 komppal közlekedik - Aegina, Agistri, Hydra, Poros és Spetses. Foglalható a komp a Saronic-szigetekre -tól Görögország 8 komp útvonalon - Ermioni - Hydra, Methana - Poros, Piraeus - Aegina, Piraeus - Agistri, Piraeus - Hydra, Piraeus - Poros, Piraeus - Spetses és Porto Heli - Hydra. Vannak 6 komp útvonalak is a Saronic-szigetekre alatt, beleértve Aegina - Agistri, Hydra - Poros, Hydra - Spetses, Poros - Hydra és Poros - Spetses.

a Saronic-szigetekre Ferry Companies

A (z) a Saronic-szigetekre -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 3 kompok - ANES Ferries, Hellenic Seaways és Saronic Ferries. Mivel vannak 3 kompjárat-társaságok és 14 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Hellenic Seaways, Saronic Ferries és ANES Ferries kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás, vagy az a Saronic-szigetekre könnyű és problémamentes lesz. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.