a Jón-szigetekre Kompok

Térkép

Ajánlat visszavonása

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok a Jón-szigetekre

Foglaljon komppal a a Jón-szigetekre -ot AFerry-vel. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a a Jón-szigetekre komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. a Jón-szigetekre komppal a 3 komppal közlekedik - Corfu, Sami és Zante. Foglalható a komp a Jón-szigetekre -tól 2 országok / régiók - Görögország és Olaszország. Vannak 8 komp útvonalak a Jón-szigetekre, beleértve Ancona - Corfu, Bari - Corfu, Bari - Zante, Brindisi - Corfu és Brindisi - Sami.

a Jón-szigetekre Ferry Companies

A a Jón-szigetekre -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 8 kompok - ANEK Superfast, European Seaways, Grimaldi Lines, Kefalonian Lines, Levante Ferries, Minoan Lines, Red Star Ferries és Ventouris Ferries. Mivel vannak 8 kompjárat-társaságok és 8 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Kefalonian Lines, Levante Ferries és ANEK Superfast kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás a a Jón-szigetekre -ra egyszerű és könnyű. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

Különleges ajánlatok