a Csatorna-szigetek Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok a Csatorna-szigetek

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Csatorna-szigetek, vagy akár körül a Csatorna-szigetek, az AFerry. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a a Csatorna-szigetek komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. a Csatorna-szigetek komppal a 4 komppal közlekedik - Alderney, Guernsey, Jersey St Helier és Sark. Foglalható a komp a Csatorna-szigetek -tól 2 országok / régiók - Anglia és Franciaország. Vannak 14 komp útvonalak a Csatorna-szigetek, beleértve Carteret - Guernsey, Carteret - Jersey St Helier, Carteret - Sark, Dielette - Alderney és Dielette - Guernsey. Vannak 7 komp útvonalak is a Csatorna-szigetek alatt, beleértve Guernsey - Alderney, Guernsey - Jersey St Helier, Guernsey - Sark, Jersey St Helier - Guernsey és Jersey St Helier - Sark.

a Csatorna-szigetek Ferry Companies

A (z) a Csatorna-szigetek -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 3 kompok - Condor Ferries, Isle of Sark Shipping és Manche Iles Express. Mivel vannak 3 kompjárat-társaságok és 21 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Isle of Sark Shipping, Manche Iles Express és Condor Ferries kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás, vagy az a Csatorna-szigetek könnyű és problémamentes lesz. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.