a Baleárikusok Kompok

Térkép

Coronavírus komp utazási tanácsok

Felhívjuk figyelmét, hogy a megadott információk a legjobb tudomásunk szerint abban az időben voltak, amikor ugyanazokat az információkat megkaptuk a kompüzemeltetőktől. A helyzet gyorsan változik, és megpróbáljuk frissíteni a weboldalt, amint frissítéseket kapunk a komp társaságoktól.

Kompok a Baleárikusok

Különleges ajánlatok

Foglaljon komppal a Baleárikusok, vagy akár körül a Baleárikusok, az AFerry. Az AFerry mindig olcsó árat kínál a a Baleárikusok komphajóknak, lehetővé téve Önnek, hogy nyugodtan utazhasson, tudván, hogy jó áron. a Baleárikusok komppal a 7 komppal közlekedik - Alcudia, Ciutadella, Formentera, Ibiza, Mahon, Palma és San Antonio. Foglalható a komp a Baleárikusok -tól 2 országok / régiók - Franciaország és Spanyolország. Vannak 15 komp útvonalak a Baleárikusok, beleértve Barcelona - Alcudia, Barcelona - Ciutadella, Barcelona - Ibiza, Barcelona - Mahon és Barcelona - Palma. Vannak 10 komp útvonalak is a Baleárikusok alatt, beleértve Alcudia - Ciutadella, Ciutadella - Alcudia, Formentera - Ibiza, Ibiza - Formentera és Ibiza - Palma.

a Baleárikusok Ferry Companies

A (z) a Baleárikusok -nél közlekedő kompokat a következő ország működtet 6 kompok - Aquabus Ferry Boats, Balearia, Corsica-Sardinia Ferries, Mediterranea Pitiusas, Trasmapi és Trasmediterranea. Mivel vannak 6 kompjárat-társaságok és 25 kompjáratok, az árak és az idő összehasonlítása nagyon hasznos lehet, hogy segítsen a legjobb ár elérésében a lehető legjobb időben, hogy megfeleljen terveinek. Az olyan vállalatok, mint a Balearia, Trasmediterranea és Aquabus Ferry Boats kínálnak verhetetlen szolgáltatásokat, és úgy érzed, mintha szabadságon lennél, amikor belépsz a fedélzetre. Az utazás, vagy az a Baleárikusok könnyű és problémamentes lesz. Kezdje a foglalást ma, gyors és egyszerű.

legutóbbi árak

Útvonal Ár Viteldíj részletei
Denia - Ibiza
(Balearia)
247 EUR
  • Foglalt: 2020. október 7., szerda
  • Utazás: 2020. november 9., hétfő - 2020. november 12., csütörtök
  • Autó + 3
Toulon - Alcudia
(Corsica-Sardinia Ferries)
132 EUR
  • Foglalt: 2020. október 10., szombat
  • Utazás: 2020. október 26., hétfő (Egyirányú)
  • Autó + 1
Barcelona - Palma
(Trasmediterranea)
78 EUR
  • Foglalt: 2020. október 21., szerda
  • Utazás: 2020. november 5., csütörtök - 2020. november 9., hétfő
  • Kerékpár + 1